Dr Sanja Štrbac

dr Sanja

Rođena 31.01.1979 u Bihaću. Srednju medicinsku skolu smer zubni tehničar je završila u Novom Sadu 1998. Godine. Iste godine upisuje Stomatološki fakultet u Novom Sadu.  Diplomirala je 2005. Godine i stekla zvanje Doktora stomatologije.

Posle obavljenog pripravničkog staža I položenog državnog ispita odmah je krenula da stiče iskustva kroz praktičan rad u privatnoj praksi gde usavršava savremene protokole i materijale.

Upornost, ambicija i ljubav prema stomatologiji doveli su do realizacije ideje tako da 2012. godine  osniva ordinaciju Iskra dent.

Član je Stomatološke komore Srbije. Konstantno se usavršava mnogobrojnim edukativnim komgresima i seminarima kako u zemlji tako i u inostranstvu kako bi svojim pacijentima pružila najbolju i najsavremeniju stomatološku uslugu.

  Neki od mnogobrojnih završenih kurseva su: hijalurinski fileri, mašinska obrada kanala, bezmetalna keramika, tehnike preparacije u protetici….

Oblasti u kojima se posebno ističe su ESTETSKA I REKONSTRUKTIVNA STOMATOLOGIJA, STOMATOLOŠKA PROTETIKA I DERMALNI FILERI. Marljivim radom i iskrenim odnosom punim empatije stekla je veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Udata je, majka dvoje dece.