Estetska stomatologija​

Pobrinućemo se da zajedno dođemo do pravog rešenja za Vas! Pitate se kako???

Zahvaljujući znanju, iskustvu i primeni najmodernijih dentalnih tehnologija Vaši zubi će izgledati savršeno!!!

Prvi korak je detaljna analiza Vašeg stanja sa kompletnim stomatološkim pregledom i analizom snimaka. Saslušaćemo sve Vaše želje a zatim sledi DIZAJN OSMEHA – SMILE MAKEOVER!!

U danjašnje vreme kada je dobar izgled postao imperativ  estetska stomatologija se razvila kao posebna grana. To je multidisciplinarna grana koja u sebi objedinjuje više oblasti stomatologije sve u jednom cilju – POSTIZANJU SAVRŠENOG OSMEHA!!!

Zahvaljujući naprednim tehnološkim postupcima i savremenim materijalima moguce je preoblikovati svaku vilicu i napraviti osmeh kakav je pacijent oduvek želeo!

Estetska stomatologija podrazumeva:

  • Beljenje zuba
  • Izradu keramičkih i kompozitnih faseta
  • Cirkonijum krunice
  • Estetske(bele) plombe

Ako želite svetliju nijansu zuba, pravilniji raspored i oblik, ako želite osmeh kao iz časopisa. Posetite nas!!!

logo bez teksta

Beljenje zuba

Izbeljivanje zuba folijama je efikasan tretman koji se obavlja u stomatološkoj ordinaciji ili kod kuće. Tanke folije, napunjene visoko koncentrovanim izbeljivačima, postavljaju se na zube kako bi se postiglo brzo i efikasno posvetljivanje osmeha.

Cirkonijum krunice

Cirkonijum krune su vrhunska stomatološka rešenja koja se koriste za obnavljanje oštećenih ili nedostajućih zuba. Izrađene su od izuzetno izdržljivog materijala – cirkonijuma, koji je poznat po svojoj izuzetnoj čvrstoći i prirodnom izgledu. 

Izrada faseta​

Fasete su tanki keramički ili kompozitni omoti koji se trajno lepe na prednje površine zuba radi poboljšanja njihovog izgleda. Ovaj kozmetički tretman omogućava rešavanje različitih estetskih problema poput nepravilnosti u obliku, veličini ili boji zuba, te oštećenja poput pukotina ili nepravilnosti.

Estetske plombe

Bele, ili estetske plombe, su stomatološke plombe napravljene od kompozitnog materijala koji se boji kako bi se savršeno uklopio sa bojom zuba. Ove plombe se koriste za popunjavanje rupa ili oštećenja na zubima, pružajući estetski prihvatljivo rešenje koje se lako može prilagoditi boji i obliku ostalih zuba.