Hijaluronski fileri

Niste zadovoljni sa volumenom Vaših usana??? Ili su sa godinama postale tanje i naborane?

Pravo rešenje za Vas su hijaluronski fileri koji na potpuno prirodan način povecavaju volume i punoću usana! Dermalni fileri se sastoje od hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u našim ćelijama i zaslužna je za mladalački izgled kože.

Bore nastaju kao posledica starenja kože kada dolazi do prirodnog gubitka hijaluronske kiseline. Aplikovanjem hijaluronskih filera podiže se tonus, povećava volume i smanjuju se bore. Rezultati su vidljivi odmah a sama intervencija se odvija u lokalnoj anesteziji tako da nije bolna! U našoj ordinaciji koristimo samo filere renomiranih svetskih firmi tako da su rezultati zagarantovani.

logo bez teksta

Šta su hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri su popularni kozmetički tretmani koji se koriste za popunjavanje bora i obnavljanje volumena kože lica i usana. Ovi fileri se sastoje od hijaluronske kiseline, supstance koja se prirodno nalazi u našoj koži, što ih čini sigurnim i efikasnim. Hijaluronski fileri se koriste za popunjavanje bora, uklanjanje finih linija, povećanje volumena usana, oblikovanje kontura lica i hidrataciju kože. Rezultati su trenutno vidljivi i traju od nekoliko meseci do godinu dana, nakon čega se tretman može ponoviti kako bi se održao željeni izgled kože