Tel: 065 979 01 31 / 021 494 497
Adresa: Temerinska 30-32, Novi Sad
beljenje-zuba-novi-sad-iskradent-zubarka.jpg

U savremenom svetu estetika lica je postala jako bitna, pacijenti se odlučuju na brojne intervencije radi postizanja savršenijeg izgleda. A kako je to zamislivo bez savršenog osmeha i lepih belih zuba?

Istraživanja pokazuju da veliki broj pacijenata nije zadovoljan bojom svojih prirodnih zuba. pa je zbog toga beljenje zuba jako tražen postupak za postizanje idealnog osmeha. Bez obzira koliko vodili računa o zdravlju svojih zuba, činjenica je da je njihova boja genetski određena i da godinama poprimaju tamniju nijansu.  Osim toga i neke životne navike kao što su konzumiranje crne kafe, obojenih sokova, crnog vina, duvana, u velikoj meri utiču na jači intenzitet tamnjenja zuba.  Iz tih razloga zubi vrlo često u ranoj mladosti poprimaju tamniju, žućkastu boju.  Zbog toga se sve više pacijenata odlučuje da izbeli svoje zube.

Beljenje zuba je potpuno sigurna i neinvazivna metoda koja ne oštećuje zubnu gleđ.  Pre samog postupka beljenja potrebno je da su svi zubi sanirani i profesionalno očišćeni.

U nasoj ordinaciji nudimo dve tehnike beljenja zuba i to ordinacijsko beljenje i kućno beljenje zuba.

Ordinacijsko beljenje zuba

ordinacijsko-beljenje-zuba-novi-sad-iskradent-zubarka.jpg

Izbeljivanje zuba u ordinaciji se izvodi pomoću gelova većih koncentracija od onih koji se koriste u kućnoj tehnici beljenja.

PROČITAJ VIŠE

Kućno beljenje zuba

kucno-beljenje-zuba-novi-sad-iskradent-zubarka.jpg

Kućno beljenje zuba je malo sporija tehnika beljenja, ali podjednako laka i jednostavna za pacijenta i dobijanje blistavo lepog osmeha.

PROČITAJ VIŠE
Najnovije sa društvenih mreža »